Jumlah Pelawat

hit counter

SIAPA YANG DATANG ?


Jimatkan Minyak

Pengikut Mymilamin Blog

Program Rehat Minda UPSR

Team UPSR SKKB telah mengadakan program rehat minda bagi pelajar tahun 6 di kawasan rekreasi Lata Sawa, Ulu Seladang, Setiu. Seramai 104 orang pelajar dan 15 orang guru termasuk kakitangan telah mengambil bahagian di dalam program tersebut. Tujuan program diadakan adalah bagi memberi peluang kepada pelajar tahun 6 untuk merehatkan minda masing-masing setelah sekian lama bertungkus-lumus belajar.
12:42 PM | 0 ulasan | Read More

Rebet Minyak

Dengan harga pakej serendah RM60.00 (untuk 2 botol), anda boleh jimat sehingga RM900.00. Bukankah ia pelaburan yang menarik & menguntungkan? Dan dengan program affiliate RebetMinyak.com, anda juga berpeluang untuk meraih komisyen/keuntungan sehingga RM 90,000.00 bilamana anda mempromosikannya kepada rakan-rakan yang lain. Menarik bukan! Hasil R&D 13 tahun membuktikan bahawa MINYAK SAWIT kita boleh menjimatkan penggunaan petrol / diesel sehingga 45%. Produk RM-SAVER keluaran tempatan adalah menyelesaian kepada krisis minyak anda






11:33 PM | 0 ulasan | Read More

Printer Rosak


Printer bilik guru rosak, tak boleh print.Paper jam katanya. Aku check tak ada pun kertas yang lekat. Apalagi, aku pun buka habis la dia punya cover. Selidik punya selidik, nah ! dah jumpa penyakitnya. Rupa-rupanya ada duit syiling terlekat dekat roller. Hampeh.. patut la paper jam. Tertanya-tanya jugak aku, macamana duit syiling boleh masuk dalam printer tu. Agaknya diorang print duit kut...
12:08 PM | 0 ulasan | Read More
Blog Widget by LinkWithin